Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hamuba sült porcelán körhinta

2020\05\30

B-26

Egy szám.
Egy dal.
Egy lány.

Sima,
mint az igazgyöngy.
Arany falafel,
kemény, mint a jég.

Éjjel fél öt.
Reggel már,
telefonálni kell.
Halott a vonal.

Olcsó ez.
Külföldi kocsi.
Talán telitalálat.
Szerencsés éj?
Valami azt súgja,
talpától bűzlik az egész.

2020\05\29

Minden napra jut egy csalódás. Olyan fárasztó. Én mindig ott vagyok mindenkinek, de az én kedvemért soha senki nem hajlandó semmire. Annyira lehúznak lelkileg és hangulatilag. 

Nem ilyen emberekre van szükségem. Táncolni akarok, mászkálni, játszani, sírva-fuldokolva nevetni, jókat enni, strandolni, éjszakába nyúlóan csacsogni, feltöltődni, utazni, fontos lenni, szeretetet kapni. Tényleg olyan elképesztően nagy kérés és lehetetlen elvárás?! 

Már mióta ezt a napot vártam, hogy feltöltődjek, jól érezzem magam, erre.. Ajh. 

2020\05\22

Ez a város elképesztő! A fényei, hangjai, különböző hangulatai. Minden, amit itt átélsz nyomot hagy, még ha csak te látod is. Tele van otthagyott érzelemmorzsákkal. Mind más ízű, hőfokú. Ha fáj is némelyik, időről-időre jól esik leporolni, gondolni rá, érezni. Mennyi minden történt már itt, és még mennyi minden fog!

2020\05\21

Ezt az érzést keresem mindig mással, de egyszerűen csak ő az, aki kiváltja belőlem. Pedig nem kimondottan kedves, már nem bohóckodik úgy velem, mint régebben, és mindig ott van bennem a gondolat, hogy valaki mással.. 

És mégis ez van. És ezek a pillangók hajlamosak ilyen fantomboldogságot előidézni, és csak mosolygok itt magamban, ragyog a szemem, mikor tükörbe nézek. Aztán később legszívesebben kettévágnám ezeket a pillangókat, szadista módon kitépném a szárnyaikat, vagy elégetném őket.

Mert olyanra vágyom, amire nem lehet.. 

2020\05\18

Azta! Amikor napozás és olvasás közben azt hiszem, hogy a futár hív, hogy hozza a Quixotic pólóm - hogy majd a stranger synths bulikon abban pompázhassak -, erre a vonal másik végén: "Szia, Quixi vagyok!" akkor arra simán mondhatom, hogy az már erősen HŰHA FAKTOR! Úgyhogy most fangirl üzemmód van

 

2020\05\17

screenshot_20200517_215548.jpg

Na, úgy tűnik, hogy most, hogy végre visszatér az élet a városba is, kimásznak az emberek a kis depressziókuckójukból. Több hét csend után Dóri is életre kelt. Az avatárunkkal való bohóckodás után megbeszéltük, hogy újra felavatjuk az imádott Margitszigetet valamikor. Na, hát ez rám fér!

2020\05\17

screenshot_20200517_174516_com_facebook_orca.jpg

Ajh, nem bír magával.
Annyira jól éreztem magam vele januárban, nagyon feltöltött az a filmezős este. De tudja, hogy én még mindig... Hogy...
Nem tudom, egyszerűen nem megy mással. Nem akarok lefeküdni senki mással. És tudom, hogy lassan közeledünk az 1 évhez, és neki tuti, hogy volt azóta valaki, és ha csak erre gondolok rosszullét fog el.. De még így is, hogy valószínűleg soha többé nem látom, én annyira rá vágyom. Túl jók voltunk e téren (is.. azért voltak más dolgok is) együtt. Bahh. 

2020\05\12

Minden nap reménykedve nézem az emailjeim, hogy hátha végre kiszállítják a könyveim, de csak nem akarnak megérkezni. Pedig annyira rá vagyok izgulva a Metro 2033 trilógiára. Az első kettőt imádtam anno, a harmadikat még nem is olvastam. Nagyon hangulatban vagyok, szóval összekaphatná magát a futárszolgálat! Vár rám a Hanza, Szevasztopolszkaja és Artyom! 

2020\05\06

Ma a boltba menet rám köszönt a jövendőbeli férjem. 
Magas volt, nagyon barna szemű, szép szakállú. És az a mosoly! Két gyönyörű kutyával jött, akik izomból rohantak felém, ő meg vigyorgott, hogy szemem sem rebbent. Az egyik kutyája jól megnyalt, és közben arra gondoltam, hogy ez a pali is nyalogathatna igazán. :D 
Aztán amikor mellém ért, rám köszönt. Romantikus hangulat, szinte hallani véltem a titanic zenéjét a háttérben.. Aztán, amikor a leghuncutabbnak érzett mosolyommal visszaköszöntem.. 

Mivel egész nap nem volt kihez szólni és kivételesen magamban sem beszéltem, olyan boszorkányhangú "hello" jött ki a torkomon, hogy még én is meglepődtem, nem csak ő.
Na, hát ez a története annak, miként nem megyek ismét férjhez. :D Rip.